VANNACHT FIESTA is de titel van de nieuwe single van Silvana van Deuren

silvana van deursen vannachtDe 18 jarige Silvana van Deursen uit Stamproy, die haar 1ste single Jouw Lach haar debuut maakte en zo Nederland liet zien wat ze in maar macht heeft. Deze keer wilde Silvana uitpakken met haar nieuwe single. “Vannacht Fiesta’ is daarom op het lijf geschreven door Antonio Holsken.  

Een Latin-American nummer waar je niet bij stil kunt blijven staan , maar waarin je ook de mooie heldere stem kunt horen van dit top talent. Een heerlijk nummer waar je de zomer in hoort en zelf bijna kunt voelen , vol van passie en van vuur. Silvana draagt in de videoclip en op de hoes van de single , een ketting die voor haar speciaal is gemaakt , die ze al als kind al om had , en daar een emotionele waarde aan heeft en zelf een beetje kracht geeft.
Ook is er gekozen voor een top locatie voor de opnames van de videoclip. Daarvoor is Silvana en haar crew naar de Rombout studio’s, Veldhoven geweest en is er een decor gebouwd , speciaal voor haar. Ook zijn er latin en merengue dansers voor de clip uitgenodigd, niemand minder dan de Salsa Rica Dance Company.
Silvana zal met deze nieuwe single veel media aandacht krijgen in de media ,  de videoclip zal ook op alle clip zenders te zien en te horen zijn .  Je kunt gerust zeggen dat Silvana van Deursen terug komt met een knaller van een zomer-single. Vannacht Fiesta waar we nog veel van zullen horen en vooral zien.