Thomas Luijf komt met debuutsingle

thomas luif JouwDe debuut single van Thomas Luijf is een feit. Het is een heerlijk zomers lied met een frisse sound met de titel JOUW STRALENDE LACH! De muziek, tekst, opname, mixing , mastering lag in handen van Marco Luesink van Studio-Evolution uit het Gelderse Loerbeek. De videoclip van de single is te zien op YouTube en vanaf nu ook te downloaden op alle bekende download portals. 

Thomas Luijf is geboren en getogen in de mediastad Hilversum. Muziek is bij Thomas met de paplepel ingegoten, met name Nederlandstalige muziek! De liefde voor het levenslied is met name door legendarische feestjes bij zijn grootouders aangewakkerd. Sinds 2007 is Thomas werkzaam op de operatiekamers in Hilversum en Laren, om daar de anesthesie van patiënten te begeleiden en ondersteunen. De muziek is een heerlijke uitlaadklep en dat is voor hem ook de reden geweest om mee te doen met het televisieprogramma” Bloed Zweet & Tranen”van SBS6/Talpa waar hij het bracht tot de live shows! Op zijn optreden heeft hij alleen maar zeer positieve reacties gekregen. De wens voor een eigen single is mede door dit programma uitgekomen. Het idee dat mensen zijn eigen single willen aanschaffen en beluisteren overweldigd hem, maar maakt hem vooral ook trots.