SUCCESVOLLE JUBILEUMPARTY EN NIEUWE SINGLE VOOR YOSEE

Stramien WalletDe uit ‘s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee vierde afgelopen zaterdag, 27 juni een knallende party ter gelegenheid van haar 5-jarige artiestenjubileum in een bomvolle Maaspoort in haar woonplaats. Vele collega artiesten, waaronder Rudy de Wit, Rob van Daal, Dennis Jones, Dirk Meeldijk, William Burg, Kapalone en Rein Mercha traden op. 

Van deze gelegenheid werd tevens gebruik gemaakt om de nieuwe single van Yosee “Al Die Lange Nachten” te lanceren. Het eerste exemplaar werd uitgereikt door niemand minder dan René Schuurmans, die tevens een wervelend optreden gaf.
Yosee heeft de afgelopen jaren veel bekendheid verworven met diverse succesvolle singles w.o. “Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen”, “1000 Dromen Ver”, “De Zon Zal Voor Jou Weer Schijnen Gaan” en “Amore Mio”. Haar debuutalbum “Voor Een Leven Lang” werd zeer goed ontvangen, en hiervoor schreef de legendarische songschrijver Peter Koelewijn speciaal voor Yosee enkele songs. Yosee trad in de afgelopen jaren op op grote evenementen en maakte haar opwachting in diverse TV programma’s. Zo trad ze op in een uitverkocht Autotron in Rosmalen, 2 maal op de pleinfeesten in Leiden, Mega Piraten Festijn, AHOY Rotterdam etc.
Nu viert Yosee haar 5-jarig artiestenjubileum met de nieuwe single “Al Die Lange Nachten”. Hiervoor dook ze opnieuw de studio in met producer Mario Veltman aan haar zijde, die in het verleden al verantwoordelijk was voor diverse succesvolle singles van Yosee. De tekst van “Al Die Lange Nachten” werd geschreven door Casper Janssen (beter bekend als Dennis Jones), die eerder ook verantwoordelijk was voor songteksten voor o.a. Rudy de Wit, Henk Harders, Jennifer Berton, Roy Raymonds en Dirk Meeldijk. Het resultaat is een pakkende, zomerse “Schlagerpop” single, waar Yosee inmiddels patent op lijkt te hebben.