Stonegood bezingt Louis van Gaal in een TOPSONG.

stonegoodOp de lagere school in groep 4 beginnen onze 8 jarige kinderen al met Engelse les. Piece of cake zou je zeggen als deze kids volwassen worden. Echter het übermensch en voetbalgod Louis van Gaal maakt zich dagelijks schuldig aan de abdominale slechte kennis van de Engelse taal. STONEGOOD, een muzikale rockband speelt hier zeer actueel op in met hun nieuwe single “Louis the Glory”

De band is ruim een jaar bezig en brengt een volledig Steenkolen Engels repertoire. Nummers als de Vlieger [ the flyer], De glimlach van een kind [the glimsmile of a Kind] en in de blote kont[ in the naked count] passeren de revue tijdens hun energieke spetterende shows. Waar op grote LED Walls de teksten luidkeels mee te brullen zijn.
De bandleden bestaan uit [ex] leden van Mannekoor Karrespoor, Mooi Wark, Jovink en de Zingende Fresia’s en hebben inmiddels hun sporen wel verdiend in de muziek. “Louis the Glory” is dan ook het allerbeste van Louis van Gaal verzamelt in een TOPSONG
De opbrengsten van deze single komen ten goeden van spieren voor spieren.
Meer info ; www.stonegoodmusic.nl