SINGLE-Presentatie van JOHN EELTINK

John Eeltink bellaOp zondag 28 juni is de SINGLE-Presentatie van JOHN EELTINK. Fantastische artiesten zullen deze dag aanwezig zijn tijdens de Single uitreiking van John Eeltink,  John Eeltink is eerder uitgekomen met Meezingers zoals “Juanita”, “Casanova” en zijn laatst uitgekomen “Prima Italiana”.
Deze ras-artiest is er weer in geslaagd en top nummer neer te zetten i.s.m. met Ger Oerlemans, waarbij de tekst is geschreven door Carina Lemoine, bekend van Bloed, Zweet & Tranen.
De single wordt uitgereikt door niemand minder dan Johan Kettenburg. De artiesten die hun opwachting zullen maken zijn: Johan Kettenburg, Ray van der Heiden, Jeff van Vliet, Matt Jaxxon, Bernardo, Carina Lemoine, Ferry van ’t Veld, Koen Raadt, Edwin Roelvink, Sjaak Verkade, Nico Landers, Peter Tros, Yanni Lemoine en Guus Bauer.
Locatie: Hotel/Restaurant De Wijkerhaven, Noorderkade 5, Beverwijk
Aanvang: 15.00 uur en de toegang is GRATIS!!