Sander Kwarten tekent platen contract met CNR Music.

sander kwarten en cnr robbySander Kwarten stond al op zeer jonge leeftijd op het podium te zingen. Zoals veel van zijn (jonge) collega’s deed deze goedlachse volkszanger ook aan diverse talentenjachten mee, waarvan hij menigeen won. Uiteindelijk leidde dat tot ,onder productie van Manfred Jongenelis, de single ‘Leef vandaag’.  In 2010 maakte Sander de overstap naar Goldfinger ( Waylon van der Heijden).

Met hem nam hij de single ‘Dromen’ op, een heerlijk uptempo nummer met een hoog accordeongehalte zoals we gewend zijn van Goldfinger. In 2011 kwam de opvolger van Dromen “Hart van Steen” uit, eveneens uit de studio van Waylon.

Ditmaal werd er gekozen voor een cover waarmee Sander Kwarten de muziekliefhebbers een kant van zichzelf liet zien die we van hem nog niet kende . Met deze single scoorde hij zijn 1e notering in de Dutch Charts single top 100.

Meerdere singles volgen en Sander Kwarten blijft druk met optredens en het zelf schrijven van teksten voor zijn te verschijnen CD.
Volgens Robby Langendorff van Cornelismusic is Sander Kwarten ‘Een talent in de dop, waar we nog veel van zullen gaan horen in de toekomst’

Zijn debuut CD “Dromen” zal op 19 juni uitkomen bij CNR Music.
Dit album is geproduceerd door Waylon van der Heijden (o.a. Django Wagner, Ferry de Lits en Rene Schuurmans)