ROM BOM BOM BENEFIET in Zwolle

harten 10 Rombombom PECRadio Vrij Zwolle en Station DBW organiseren i.s.m. de Supportersclub van PEC –Zwolle op 19,20,21 Juni een Piratenweekend waarvan de opbrengst ten goede komt aan het 20-jarig jubileumfeest van de band De Towersnorrn. Deze band bestaat voor het grootste deel uit leden met een beperking en zijn inmiddels populair tot ver buiten ons land en graag geziene gasten op menig evenement in de regio Zwolle.

Artiesten die dit weekend hun medewerking verlenen zijn o.a. Frank van Etten die onlangs nog een nieuw album heeft gepresenteerd en ongetwijfeld zijn meest bekende nummer leef als een zigeuner ten gehore zal brengen. Harm Wolters een PEC fan in hart en nieren is de initiatiefnemer van dit weekend hij zet zich al jaren in voor de Zwolse gehandicaptensport en overige mensen met een beperking hiermee is hij ook de redder van het feest.
De Fam. Wolters wordt verder vertegenwoordigd door Jose die we vooral kennen van het nummer Ik heb je niet de hemel beloofd , Zij is de laatste tijd weer erg vaak te horen en zien in het Piratenwereldje Evert en Wesley Wolters zijn hart op weg naar een doorbraak en ook zij hebben hun medewerking toegezegd.
Uit het Zwolse Volkszangerscircuit komen o.a. Raymond Smit, Jordy van Vilsteren, Danny Heden , Patrick van Eijk, Brendie en Wietse van Tol. Terug van weggeweest is Mannes deze Zwollenaar is al jaren bekend maar heeft onlangs een comeback gemaakt met het nummer Zij draagt een ring van Duo De Koning. Henri van Velzen en Wimmie maken het natuurlijk als vanouds tot een geweldig feest en hoeven geen introductie iedereen kent ze inmiddels en ook hun wel bekende repertoire. Het IJsselduo is ook aanwezig en ook zij hebben net een nieuw album uitgebracht maar zij zullen ons ook van hun oude successen laten genieten.
Ook Harten 10 die samen met Harm Wolters en Wimmie het Zwolse Bekerlied hebben uitgebracht en momenteel erg veel succes hebben met hun eigen nummer ‘Dat was vroeger’ mogen zeker niet ontbreken. Adriaan Drost kent men inmiddels ook in menige zaal en feesttent en naast hem zullen er nog diverse andere artiesten komen die later aan het progamma zijn toegevoegd.

Supporters Café
Stadionplein Zwolle
Aanvang Vrijdag, Zaterdag 21.00 uur, Zondag 13.00 uur

harten 10 Rombombom PEC