Pierrot nieuwe single van Elke Taelman als voorloper van album

elke pierrotElke Taelman, de sympathieke Vlaamse zangeres uit Lier, begon haar zangcarrière in 2008 toen ze meedeed aan de liveshow van het bekende tv-programma “Can You Duet”. Bovendien werd ze tweede in de zoektocht naar de nieuwe zangeres van Lasgo in de wedstrijd ‘Let’s Go Lasgo’.

Het daaropvolgende jaar won ze, met Bart Kaëll als mentor, de tweede Muziekklas van Radio 2 in de afdeling ‘meezingers’.

In 2012 besloot Elke dat het tijd werd om haar eerste single “Een Hemels Gevoel” te lanceren. Dit deed ze toen al onder begeleiding van manager Patrick Vandewattijne, die haar drie jaar geleden ontdekte. Elke was een graag geziene gaste in verschillende muziekprogramma’s zoals Vlaanderen Muziekland op Eén, Annes Café op Anne én De Vlaamse Top 10 op Ment TV. Eind 2012 kwam haar tweede single ‘Jij Bent Zo Anders’ uit. Beide singles kenden een succesverhaal en werden opgevolgd door enkele andere toppers. “Zolang Er Dromen Zijn” en “Ik Zie De Zon” zijn nummers die onder andere zullen verschijnen op haar nieuwe plaat. Haar harde werk wierp zijn vruchten af want in 2014 werd ze gevraagd om op het Schlagerfestival op te treden. Die kans greep ze dan ook met beide handen. De afgelopen maanden heeft ze veelvuldig in de studio gezeten voor het opnemen van haar album. Het album ‘Hemels’ zal op 3 juli verschijnen en bevat naast de eerder verschenen 7 singles ook 6 nieuwe songs waaronder een verrassend duet. Ook op het album bewerkingen van bestaande hits en daarvan is Pierrot er een , een eigentijdse en frisse bewerking van het gelijknamige nummer van Bonnie St. Claire. Pierrot is tevens het nummer wat als voorloper op het album nu op single is verschenen. Vanaf vandaag te horen op Vlaamse en Nederlandse radiozenders – via streamingsites en te downloaden via de diverse download sites waaronder ITunes.
.