Peter La Haye – Jij bent de zin van mijn leven

PeterLaHayeJijbentdezinvanmijnlevenWebsiteDe in Zoetermeer geboren en getogen zanger/producer Peter La Haye is allang geen onbekende meer in de Nederlandse muziekwereld. Zijn nieuwste single met de titel “Jij bent de zin van mijn leven” is een uit 1993 gecoverde track van Marc Daniels. Reeds in 2013 verkreeg Peter de toestemming van Marc om er een eigentijdse remake van te maken met een feestelijke latin/gipsy dance sfeer.

 

Niet alleen zelf gezongen, maar ook geproduceerd in zijn eigen studio en ondersteund door live ingespeelde instrumenten. Voor de release en promotie van deze zeer muzikale zomersingle gaat Peter La Haye een samenwerking aan met UltimateDisk van Maurice Edelenbosch. Samen hopen zij dat deze single de playlisten weer zal weten te vinden. Aan een videoclip wordt hart gewerkt en deze zal binnenkort te zien zijn op de diverse zenders en uiteraard op YouTube.