Opvallende nieuwe single Frank Smeekens !

Frank-SmeekensvDe net 41 jaar geworden Brabantse Zanger & Entertainer Frank Smeekens, geen onbekende meer in het artiestenvak, heeft een beetje patent op opvallende producties. Neem nou alleen al zijn laatste in september 2014 verschenen single ‘Ik ben van jou’. Gerry Rafferty ‘s ‘Baker Street’ werd vermengd met ‘Please Don ’t Go’ van No Mercy wat uiteindelijk leidde tot een zeer energieke plaat die ook nu nog volop gedraaid wordt door de radiostations. 

De Tilburger, wiens wieg overigens in Breda stond, brengt al sinds het begin van deze eeuw singles & albums op de markt en is een graag geziene artiest in het volkse feestcircuit.
In de studio van Waylon v.d. Heiden werkt Frank Smeekens aan de afronding van zijn complete album en single “Kleine dingen” de allereerste single uit 2000 welke vanwege het jubileum met een nieuw arrangement opnieuw zal uitkomen en vervolgens later dit jaar op het complete album van Frank zal verschijnen.
Voorafgaand hieraan verschijnt dus nu opnieuw een verrassende single van de Tilburger dat wordt uitgebracht op het Rood-Hit-Blauw label. ‘Met jou alleen’ is namelijk een echte tropische surprise met roots in Jamaica! ‘Purple Rain’ van Prince is verbouwt tot een op en top zomerse reggaeplaat. Met deze swingende opvolger van singles als ‘Blijf vannacht bij mij’, ‘Ik wil jou’, ‘Laat de zon op je schijnen’, ‘Laat ons dromen’ en het reeds genoemde ‘Ik ben van jou’, zal Frank Smeekens wederom het publiek gaan verrassen!
Voor meer informatie bezoek zijn website: www.franksmeekens.nl