Ook Helemaal Hollands, Sieneke, Marga Bult, Koos Alberts & Shanelle op het RTV OOST Sterrenparade LIVE podium.

RTV Oost organiseert a.s. zondag voor de vierde keer een familiedag in pretpark De Waarbeek in Hengelo. RTV OOST is van 10.00 tot 16.00 uur live te zien en te horen op radio en tv. U kunt die dag genieten van tientallen attracties en vele artiesten. Er zullen zondag diverse artiesten komen optreden. Naast Ancora, Ronnie Ruysdael & Dennie Christian zijn er meer namen bekend gemaakt, die komen optreden tijdens ‘De Sterrenparade LIVE’ vanuit De Waarbeek;

Helemaal Hollands, Sieneke, Marga Bult, Koos Alberts & Shanelle de Lannoy. De presentatie is in handen van Edwin van Hoevelaak.
De allerlaatste gratis kaarten, zijn deze week op Radio Oost nog in diverse radiospelletjes en via de Facebook pagina van RTV OOST te winnen!!! Vorige week gaf RTVOOST al 3500 gratis kaarten weg, die binnen 5 minuten ‘uitverkocht’ waren.