Nummer 1-Notering voor Jan en Monique Smit

jan monique dvd goudJan en Monique Smit hebben vandaag officieel een nummer 1- notering gescoord met het ‘2 kleine kleutertjes’ Dvd & Puzzelboek. Naast dat de DVD afgelopen maandag al goud was komt hij tevens vandaag op 1 binnen in de DVD-charts. 

 

Deze dvd is niet alleen een kroon op het succes uit de ‘2 kleine kleutertjes’ serie maar ook een uniek en vernieuwend product. Nog nooit eerder kwam er een Dvd & Puzzel combinatie uit.

De dvd bestaat uit filmpjes van de ‘2 kleine kleutertjes’ liedjes zodat de kinderen (2 t/m 5 jaar) ook visueel kunnen genieten van dit unieke project. Daarnaast bevat het boekje 4 puzzels waarmee de kinderen spelenderwijs de 4 seizoenen kunnen leren kennen. De moeilijkheidsgraad wordt per seizoen opgebouwd. Het idee voor de dvd is ontstaan uit het verzoek van de kinderen van Jan Smit die niet konden wachten om ook van filmpjes van de ‘2 kleine kleutertjes’ te kunnen genieten.  Tevens kun je elke schooldag op RTL Telekids om 8.55 kijken naar de ‘2 Kleine kleutertjes’.

Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om een speciaal project op te starten voor de allerkleinsten onder ons: kinderen in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar. Het is inmiddels uitgegroeid tot een uniek project, bestaande uit buitengewoon fraaie tekenfilmpjes met liedjes, een boek, een CD en een theatervoorstelling en nu dus ook een dvd&puzzel. Het boek en de cd zijn beiden met platina bekroond. Buiten de kwaliteit van de producten, roemt men de educatieve kant ervan. Alle liedjes zijn gezongen door Monique Smit. De succesvolle ‘2 kleine kleutertjes’ serie zal ondersteund worden door een nieuwe theatertour die in Oktober gaat starten. Voor data zie de tabel hieronder.

 

Zaterdag

3-okt WEERT
Zondag 4-okt ALMERE
Zondag    11okt VENLO
Zondag    18 okt BARENDRECHT
Zondag 25 okt WAALWIJK
Woensdag    28okt GOES
Zondag 1-nov VENRAY
Woensdag 1-nov BAARN
Zondag 8-nov BERGEN OP ZOOM
Zaterdag 14-nov GRONINGEN
Zondag 15-nov ALMELO
Zondag 22-nov ZWOLLE
Zondag 20-dec EINDHOVEN
Zondag 20-dec EINDHOVEN
Woensdag 23-dec LELYSTAD
Dinsdag 29-dec VEENENDAAL
Woensdag 30-dec HARDERWIJK
Zaterdag 2-jan ROTTERDAM
Zondag 3-jan STEENWIJK
Zondag 17-jan OOSTERHOUT
Zondag 24-jan SCHIEDAM
Zaterdag 20-feb FRANEKER
Zondag 21-feb DOETINCHEM
Zondag 28-feb HAARLEM