“Nooit meer alleen” is de nieuwe single van Tinus van der Weide!

tinus van der weideDe Drentse zanger Tinus van der Weide (36) heeft een nieuwe single en is hiervoor de samenwerking aangegaan met producer Edwin van Hoevelaak. “Nooit meer alleen” heeft dit nummer geproduceerd en dit lied is helemaal volgens Tinus op zijn lijf geschreven!

“Edwin begrijpt mij en weet precies wat ik zoek met mijn muziek” aldus Tinus van der Weide. De drukke en ondernemende Tinus die voor zijn metaalrecyclingsbedrijf veel in het buitenland zit, heeft sinds een paar jaar weer tijd kunnen maken om zijn grootste passie verder te kunnen uitoefenen: en dat is zingen. Inmiddels heeft Tinus meerdere singles uitgebracht en met deze nieuwe stap naar Rooftop Studios in Holten wil hij zijn zangcarrière professioneel verder uitbouwen.

Officiële website: www.tinusvanderweide.nl