Nieuwe single William Janz.

 

De schoolmeester “William Janz” baarde veel opzien met zijn eerste single ” Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is”. Er gebeurde iets waar hij jaren van droomde. Op alle radio stations kreeg “William” enorm veel aandacht. 35.000 downloads op Youtube en vele optredens voor de nieuwe schare fans werden zijn deel. Een 2e single kon dus niet uitblijven. Met producer Marty Schreijenberg ging “William” de White Villa studio,s in en produceerde daar zijn tweede single “IK WIL JOU HELEMAAL VOOR MIJ ALLEEN”.
Er werden door het opvallende repertoire maar vooral “Williams Janz” zijn uitstraling direct veel gelijkenissen geroepen: De nieuwe Julio- de nieuwe Benny Neyman etc etc. De clip van “Ik wil jou helemaal voor mij alleen” werd toch met een knipoog en veel respect voor Benny Neyman in zijn Maastricht opgenomen. Wij houden het vooral op een nieuwe ster, gewoon “William Janz” !!