Nieuwe single Tommy van den Hurk “Jij Bent De Zin Van Mijn Leven”

tommy vd hurkDe nieuwe single van Tommy van den Hurk is getiteld “Jij Bent De Zin Van Mijn Leven”. Het liedje is geschreven door Ed Hooijmans, en zal voor sommige mensen bekend in de oren klinken. Zanger Marc Daniëls wist immers met “Jij Bent De Zin Van Mijn Leven” in de jaren ‘90 al succes te behalen. Marc complimenteerde Tommy onlangs met zijn uitvoering, die een hele nieuwe frisse, zomerse en dansbare inslag heeft en hij nodigde Tommy uit in zijn studio waar hij Tommy officiëel “groen licht” gaf voor het uitbrengen van zijn song.

Voor de productie van de nieuwe single van Tommy is Peter van Nierop van Strictly Music verantwoordelijk. Uit deze studio komen de laatste tijd steeds meer succesvolle singles.
Tommy van den Hurk debuteerde enkele jaren geleden met de single “Katarien”. Sindsdien zit zijn zangcarrière in een stijgende lijn en heeft Tommy een prima gevulde agenda met optredens. De koers die Tommy met “Jij Bent De Zin Van Mijn Leven” heeft ingezet zal er ongetwijfeld toe bijdragen dat we in de komende periode nog veel van Tommy van den Hurk zullen horen én zien.
De videoclip van “Jij Bent De Zin Van Mijn Leven” draait inmiddels volop op de clipkanalen.