Nieuwe single Thom Coppens

Vorig jaar bracht de 23-jarige Thom Coppens zijn debuutsingle ‘De allermooiste vrouw’ uit. De gezellige meezinger begeleid door een fraaie videoclip is uitstekend ontvangen door zowel publiek als media. Voor Thom, afkomstig uit een familie waarin muziek een hele voorname rol speelt, was dit de aftrap van zijn carrière in de muziek. De sympathieke Brabander zette vervolgens de stap naar JC-Event/JC-Records en op dat label is nu zijn tweede single ‘Wij samen nog heel even’ verschenen. 

In Café De Sportvriend in Veldhoven zal op 6 juni de gratis toegankelijke en de ongetwijfeld zeer feestelijke presentatie plaatsvinden van de tweede single van Thom Coppens. Met gastoptredens van o.a. Björn Litjes, Crist Coppens, Monique Schellekens, Jessica Malfait e.v.a. belooft dat een ware happening te gaan worden! Thom zelf bedacht de titel  ‘Wij samen nog heel even’ waarna Kees Tel, als auteur van het liedje vervolgens zorgde voor de arrangementen en de productie. Opgewekte klanken in muzikaal gezien uptempo zomerse sferen en daarnaast het o zo prettig in het gehoorliggende stemgeluid van Thom, zorgen voor een eindresultaat dat er wezen mag. De eerste single van Thom die uitkomt via JC Records is verkrijgbaar via de bekende downloadportals. Plug en promotie van ‘Wij samen nog heel even’ wordt verzorgd door Jolanda Clement.