Nieuwe single Sidney Bischoff ter promotie van Album “Met Hart en Ziel”

SydneyGipsyladyvoorzijde1 maart jl. vond in Doetinchem de feestelijke release plaats van ‘Met Hart En Ziel,’ het tweede album alweer van de uit Apeldoorn afkomstige Sidney Bischoff. Van feestelijke meezinger tot het echte gevoelige levenslied, van een popballade tot swingende gipsy en een gezellige wals tot een pakkende foxtrot, je vindt het allemaal terug op het fantastische, goed ontvangen en 12 liedjes tellende album van deze sympathieke volkszanger. 

Voor Sidney Bischoff is zingen zijn lust en z’n leven naast dat hij met hart en ziel zorgt voor de oliebollen die gebakken en verkocht worden vanuit zijn kraam waarmee hij ons hele land doorkruist.
De 45-jarige geboren Amsterdammer, bekend van singles als ‘In een kroegje om de hoek’, ‘Ik zou het willen schreeuwen van de toren’, ‘Waar ga jij zo laat naar toe’, ‘Pas goed op jezelf’ en ‘Jij bent de mooiste roos’ zet middels de promosingle en een prachtige clip van ‘Gipsy Lady’ zijn album ‘Met Hart en Ziel’ volop in de zomerzon. Een prachtige gipsytrack met een ode aan die betoverend mooie dame die zo geweldig danst op opzwepende gipsyklanken. Zij, met haar bruine ogen en lange zwarte haar die met haar zigeunerhart van stad naar stad trekt, dat is… ‘Gipsy Lady’ van Sidney Bischoff.