Nieuwe single René Becker in aantocht.

Vanaf volgende week, verschijnt de nieuwe single ‘Zomerzonde!’ van René Becker. Vorig jaar vierde volkszanger zijn 10-jarig artiestenjubileum. Speciaal voor het jubileumjaar bracht de zanger uit Stadskanaal een zeer speciale akoestische versie uit van zijn succesnummer ‘Jij Bent Een Wonder’. “Als dank voor de 10 fantastische jaren”, zo liet René weten na de release van de zogenaamde ‘kaarslichtversie’.

 

Extra lading gaf hij zijn jubileumsingle door het artwork ook nog eens te voorzien van een door zijn overleden moeder getekend portret. Twee albums, diverse live concerten en tal van nog altijd veel aangevraagde singles zoals ‘Eén En Al Gezelligheid’, ‘Jij bent een Wonder’ of ‘Als Een Komeet’ heeft de in 1973 geboren Becker ondertussen op zijn conto. René is een graag geziene artiest op de podia van ons land. Via Rood-Hit-Blauw Produkties brengt de sympathieke Groninger nu een single uit met een wel héle prikkelende titel; ‘Mijn Zomerzonde’! Het liedje gaat dan ook over een spannende zomerse liefde. De grootste verrassing van ‘Mijn Zomerzonde’ is nog wel het muzikale gedeelte; Uptempo, eigentijds, pakkend, zomers fris en erg dansbaar. Kortom: René Becker pakt flink uit tijdens deze nu al ‘geslaagde’ zomer.

Ook volgende week de clip en de downloadlink.
Meer info: http://www.renebecker.nl