Nieuwe single DuoNL.

duo nl amorVoor de opnames van hun nieuwe videoclip trokken Chris en Williejan ditmaal naar het diepe zuiden. Dit om de nieuwe single ‘Mi Amore’ van DuoNL te voorzien van een schitterende clip met vergezichten in romantische setting. In 2007 vonden zij elkaar, in eerste instantie alleen nog op muzikaal vlak. Chris, al sinds haar veertiende actief als zangeres, belandde samen met Williejan op één podium. Het klikte en al snel werd het liedje ‘Echte vrienden’ opgenomen onder de naam Chris & Williejan.

Vanaf dat moment gaat het op meerdere vlakken snel: Singles en albums verschijnen, in 2010 veranderen zij hun artiestennaam in DuoNL, in 2011 trouwen zij en twee jaar hierna is DuoNL zelfs te zien in het televisieprogramma Bloed, Zweet & Tranen.

 

Mede door optredens bij o.a. Het levenslied in Den Bosch maar ook in televisieprogramma als Brabant Party, Hart voor Muziek en Toppers van Oranje, heeft DuoNL haar naam weten te vestigen. Na ‘Ritme van de Mambo’, hun zomersingle van vorig jaar en de release van het door Jeffrey Weber geschreven liedje ‘Elke stap die ik zet’ eind vorig jaar, brengt DuoNL nu hun single ‘Mi Amore’ op de markt. Een zomers, vrolijk maar ook romantisch geluid gebracht door dit tweetal dat met hun karakteristieke fraaie tweestemmige sound al een grote fan base heeft weten op te bouwen. Op een zomer vol liefde, mede namens DuoNL en Rood-Hit-Blauw Produkties!
Boekingen DuoNL: 06 – 14787293 www.duonl.nl