Nieuw album van Leen Zijlmans

Na het grote succes van de single ‘Daar zijn opa’s voor’ van vorig jaar, werd het tijd voor een nieuw album van Leen Zijlmans. “Samen met Manfred Jongenelis hebben we de lat héél hoog gelegd. Alle instrumenten zijn live ingespeeld, van accordeon, strijkers tot aan de blazers, aldus Leen Zijlmans.

 

Eerder uitgebrachte albums als ‘Moments to remember’, ‘Ik kan niet zeggen wat ik voel’, ‘Leen komt naar je toe’, ‘Pluk de dag’ en ‘Blijf wie je bent’ worden anno nu nog steeds goed verkocht bij de optredens van de zanger uit Raamsdonksveer die later dit jaar zijn 45-jarig artiestenjubileum zal gaan vieren.

Op het gloednieuwe album ‘Mijn herinneringen’ staan 12 gevarieerde songs over uiteenlopende onderwerpen; Echte gevoelsliedjes als  ‘Daar zijn opa’s voor’, ‘Mijn oude huis’, ‘Doe wat je wilt’, Kleine dingen in het leven’ of ‘Ik blijf je vriend’. Volop ruimte ook voor uptempo en dansbare stukken op het schijfje waaronder ‘Waar ben je toch gebleven’, ‘Mijn herinneringen’, ‘Geen man kan zonder liefde’ of ‘Paradijs in de zee’. Daarnaast ook liedjes met een hoog gezelligheidsgehalte zoals ‘Dit is mijn kroeg’ of ‘Biertje’. Kortom een met grote zorg samengesteld album!  “Het is weer een echte ‘Leen-productie”, aldus de zanger met die zo fraaie, herkenbare en authentieke sound.    

Verkoop:
Voorlopig zal het album uitsluitend  fysiek te koop aangeboden worden via de websites van www.leenazijlmans.nl en www.jcrecords.nl. Verder is het album verkrijgbaar bij de Special CD-Shop Peter Voesenek in Breda, bij Music and Movies in Ben Bosch en bij de Cd hal Ruinen. Uiteraard wordt ‘Mijn Herinneringen’ ook verkocht bij de optredens van Leen.

Presentaties & Instores:
31 mei wordt het nieuwe album van Leen Zijlmans gepresenteerd in Boelaars Zalencentrum in Raamsdonksveer. Op 6 juni zijn er instores bij de Special CD Shop aan de Teteringsedijk 167 in Breda (ca. 12:30 uur) en bij Music and Movies in winkelcentrum de Rompert aan de Rompertpassage 22 in Den Bosch (ca .14:00 uur). Vervolgens zijn er ook albumpresentaties op 27 juni in Hotel-café ’t Zonneke aan de Zandheuvel 11 in Oosterhout en op 5 juli in Sophie’s Choise aan de Maasbandijk 1A in Kerkdriel.

Tracklist:
01.Daar Zijn Opa’s Voor – 02.Kleine Dingen In Het Leven – 03.Geen Man Kan Zonder Liefde – 04.Paradijs In De Zee – 05.Dit Is Mijn Kroeg – 06.De Mooiste Dag (Uit Mijn Leven) – 07.Mijn Oude Huis – 08.Mijn Herinneringen – 09.Waar Ben Je Toch Gebleven – 10.Ik Blijf Je Vriend – 11.Biertje – 12.Doe Wat Je Wilt