Nieuw album Nick & Simon heet ‘Open’

nickensimonvrijvbOp vrijdag 18 september gaat het zesde studioalbum ‘Open’ van Nick & Simon in release. Het album van het muzikale duo wordt vrijdag 2 oktober voor het eerst live gepresenteerd in de intieme setting van Rock- en Poptempel Paradiso Amsterdam. ‘Open’ belooft een Nederlandstalig popalbum te worden waarbij de sound van Nick & Simon een sterke metamorfose doormaakt.


Drie jaar na hun platina studioalbum ‘Sterker’ maken Nick & Simon zich op voor de release van een opvolger. Afgelopen maanden werkten de mannen intensief samen met hun vaste producer Gordon Groothedde aan de tracks voor ‘Open’. Nick & Simon deden onder andere inspiratie op tijdens hun laatste reis voor het zeer succesvolle tv-programma ‘The Dream’ in Ierland en Engeland. De eerste single ‘Open Je Hart’, afkomstig van dit album, zal 28 augustus in release gaan. Het volledige nieuwe album ‘Open’ is vanaf 18 september verkrijgbaar. De voornotering is vandaag van start gegaan via Bol.com

Paradiso

In 2006 presenteerde het duo hun eerste album ‘Nick & Simon’, die binnen korte tijd bekroond werd met de dubbele platina status. De drie opvolgende studioalbums ‘Vandaag’ (2007) ‘Luister’ (2009) en ‘Fier’(2010) behaalden allen diezelfde status. Het album ‘Sterker’, uitgebracht in 2012, werd onderscheiden met platina. Afgelopen jaar verscheen het nog steeds steady verkopende verzamelalbum ‘Herinneringen: Het Beste van Nick & Simon’.  Begin dit jaar startten Nick & Simon hun gelijknamige volledig uitverkochte theatertour die maandag 8 juni jongstleden werd afgesloten in een tot de nok toe gevuld Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De voorverkoop van het komende optreden in Paradiso op 2 oktober gaat aanstaande zaterdagmorgen 13 juni van start. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Paradiso of Ticketmaster. Daarnaast zijn de mannen deze winter live te zien op 19 december in Ahoy Rotterdam met hun concert ‘Christmas With… Nick & Simon’. Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar op de website van Nationale Theater Kassa.

Glossy

Begin deze week werd bovendien bekend gemaakt dat uitgeverij New Skool Media een exclusieve, Nick & Simon Glossy magazine uitbrengt. New Skool Media is onder andere uitgever van ‘Home & Garden’, ‘Kijk’, ‘Delicious’ en ‘Vorsten’. De ´Nick & Simon´ ligt vanaf 18 september in de kiosken en boekhandels.