NIEUW ALBUM DENNIE CHRISTIAN

dennie christian schlagerfestivalRuim 40 jaar geleden was het toen Dennie Christian zijn 1e plaat opnam, die overigens geen succes werd. De echte doorbraak kwam zowel in Duitsland, België en Nederland met zijn hit “Rosamunde”. Er volgden talloze hits en hij werd o.a. het gezicht van de Schlagerfestivals die hij, naast het organiseren, ook presenteerde. Hij is tot de dag van vandaag de Schlagerkoning van Nederland en België.

Begin 2015 keerde hij terug naar de VanHoevelaakEntertainmentGroup, waar hij onder contract staat van Holliwood Records. Ook kreeg hij de kans bij MentTV het programma Schlagerfestival met Dennie Christian te presenteren.
Hieruit ontstond het idee een CD album te produceren met de grootste Schlagerhits aller tijden. Origineel in het Duits gezongen. Het album is geproduceerd door topproducer Edwin van Hoevelaak in de Rooftop Studios te Holten.

INFO OVER ALBUM
Release vrijdag 19 juni 2015
Titel: Dennie Christian presenteert Schlagerfestival Deel1
Catalogusnr.: HWR1504
EAN: 8717472642431
Label: Holliwood Records
Productie: Edwin van Hoevelaak in de Rooftop Studios Holten

TRACKLIST
1. Fiesta Mexicana
2. Ein festival der Liebe
3. Jenseits von Eden
4. Santa Maria
5. Du kannst nicht immer 17 sein
6. Du
7. Griechischer Wein
8. Adios Amor
9. Überall auf der Welt
10. Anita
11. Marmor, Stein und Eisen bricht
12. Rosamunde 2015
13. Leben mit Dir (bonustrack)