Nick Nielsen neemt na 7 jaar afscheid van Hart voor muziek.

nick nielsen afscheid hart voor muziekNa 7 jaar gewerkt te hebben aan een programma dat hij altijd met erg veel plezier gepresenteerd heeft, is het tijd voor een nieuwe stap voor Nick Nielsen. Nick; ” Aankomende zondag presenteer ik voor de laatste keer het muziek televisieprogramma Hart voor Muziek. Het was een leerzaam avontuur wat goed is geweest voor mijn ontwikkeling als programmamaker en ik weet ook zeker dat het een mooie kans is voor mijn opvolger.

Ik heb zin in een nieuwe stap, nieuwe prikkels, ontwikkeling en uitdaging maar kijk met veel plezier terug op een mooie periode. De opnamedagen waren altijd voor en achter de schermen één groot feest en de reizen waren een voor een erg bijzonder. Ik wens het team, mijn collega’s heel veel succes in de toekomst en wil ze bedanken voor een hele fijne samenwerking.

Wie vanaf zondag het spreekwoordelijke stokje van mij over zal nemen blijft nog even geheim. Maar ik wens hem wel alvast heel veel ’toi toi’ voor de eerste opnamedag. Ik weet in ieder geval dat het een hele aardige kerel is! Het komt vast goed!

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de warmte, vriendschap en mooie momenten. Het programma kent een hechte club fans en vele kijkers die wekelijks het programma met veel plezier volgen en ik hoop dat dit zo blijft. Maar ik hoop ook dat we elkaar in de toekomst nog vaak gaan tegenkomen en ik jullie nog met regelmaat mag begroeten in het publiek. Want met zulke enthousiaste mensen in de zaal is ieder programma een feestje om te maken!”, aldus Nick.