MIKE VAN DIJK – ZOLANG DAT JIJ VAN ME HOUDT

mike van dijk zolang jijVolgens een gezegde begint het leven pas echt bij je veertigste! Wel, dan is die van zanger Mike van Dijk zojuist gestart want een maandje geleden werd hij 40! Deze Twentenaar, al meer dan 10 jaar actief op platengebied trouwens, is onlangs overgestapt naar de Nationale Artiesten Parade. Via dit label komt de charmezanger nu met de door Frank Verkooyen geschreven én geproduceerde single; ‘Zolang dat jij van me houdt’.

Voor Mike van Dijk is deze single de eerste nieuwe titel sinds zijn afgelopen oktober verschenen vierde album ‘Zonder te blikken of te blozen’ waarvan eerder de nummers ‘Ga jij maar lekker naar die ander’, ‘Oh luister toch’, ‘Adios Maria’ en ‘Ga’ op single zijn uitgebracht.

 

Voor Mike is ‘Zolang dat jij van me houdt’ de eerste single komend vanuit The Boom Music in Breda: “Ik heb een super positief gevoel bij dit erg vrolijke nummer en ook de samenwerking met Frank Verkooyen heeft mij een heel goed gevoel gegeven”, aldus Mike. ‘Zolang dat jij van me houdt’ is een cover van een nummer van Engelbert Humperdinck. Van een kalm luisterliedje met hele fraaie melodielijn, is nu echter een single gemaakt die juist volop gezelligheid uitademt en garant staat voor een bomvolle dansvloer. Met zijn ondertussen bekende fraaie en warme sound laat Mike op deze single horen dat dit liedje helemaal op zijn lijf geschreven is. Het nieuwe muzikale leven van de net 40 geworden Mike van Dijk start hij dus met.. een nieuw label, een nieuwe producer en een ~Dijk~ van een plaat; ‘Zolang dat jij van me houdt’!