Mike & Colin schrijven nummer voor Tony.

tony droomMike & Colin schreven het liedje ‘Droom’ voor de 25-jarige uit Breda afkomstige Tony van Beijnen, dit alles na zijn winst bij een talentenjacht eind vorig jaar gehouden in Breda. De single is vanaf 15 juni verkrijgbaar maar was 14 juni jl. voor het eerst te zien en te horen in Oud-Gastel tijdens de opnames van het populaire televisieprogramma Hart voor Muziek.

Het waren Mike & Colin zelf die symbolisch het eerste exemplaar van de single overhandigden aan Tony.

Muziek en het zingen speelden al op hele jeugdige leeftijd een voorname rol in het leven van Tony. Op 11-jarige leeftijd wist Tony het namelijk al zeker: “Ik wil zanger worden”, kort nadat hij met succes zijn opwachting had gemaakt op een karaokeavond in Spanje. Zanglessen volgen, optredens op feesten en partijen, een demo opname bij Manfred Jongenelis en in 2007 verschijnt zijn debuutsingle ‘Mag ik even bij je komen staan’. Na zeges bij meerdere talentenjachten brengt Tony in 2011 de vervolgsingle ‘Verboden liefde’ uit en twee jaar nadien neemt hij deel aan The Next Pop Talent op SBS6. De finale haalt hij weliswaar niet maar tijdens de auditieronde wist hij wel de jury, bestaande uit Glennis Grace, Xander de Buisonjé, Stacey Rookhuizen en Ruud de Wild, te overtuigen waardoor Tony door mocht naar de Bootcamp. Hierna gaat Tony vrolijk verder met deelnemen aan talentenjachten. Bij eentje, eind vorig jaar georganiseerd door Brabant Music Events, eindigde hij wederom als eerste en mocht hij zijn prijs bestaande uit, een fotoshoot, een clipopname en een single opname, gaan incasseren.

De single ‘Droom’ is vanwege die overwinning tot stand gekomen door Sonic Solutions (Productie), Ron Schmid (Videoclip), René Hoppenbrouwers (Artwork) en Brabant Music Events (Talentenjacht). Tony’s ‘Droom’, uitgebracht door C & M Records, bezit een lekkere eigentijdse en catchy sound waarop enkele muziekstromingen zijn samengesmeed tot een fraai en fris geluid. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen!

Studio: SonicSolutions
Label: C & M Records
Plugin: Brabant Music Events & Showbizzinfo