Mega Teenage Party

A.s. vrijdag, 12 juni is het tijd voor de Mega Teenage Party, speciaal voor tieners. De Megatent zal staan  op het de hoek Westeinde / Dedemsweg in Nieuwleusen. Mega Teenage Party biedt jongeren de mogelijkheid om op verantwoorde wijze kennis te maken met een grootschalig tentfeest.

 

 

Net voor de 100ste editie van het MEGA PIRATEN FESTIJN lijkt het MTP team mooi om de tieners in de regio ook een kans te geven om een mooi festival mee te maken. Zoals ook elders vermeld staat zal er geen alcohol geschonken worden op de Mega Teenage Party. Vrijdag kun je helemaal uit je dak gaan met B-Brave, Dave Roelvink, Kraantje Pappie, Beat Crooks, Stuk TV en Slam FM.

Megatent Nieuwleusen
19:00 Slam FM
19:45 B-Brave
20:15 Dave Roelvink (aansluitend fotomoment)
21:00 Kraantje Pappie
21:30 Slam FM
22:00 Beat Crooks
22:45 Slam FM
23:00 Stuk TV
24:00 uur EINDE

Adresgegevens:

Megatent
Westeinde 2, Nieuwleusen

Kaarten ; http://megateenageparty.nl/tickets/