Maico klaar voor de zomer met nieuwe single

Met “Jij Bent Mijn Nummer 1” presenteert de 20-jarige Maico alweer zijn zesde single. Voor de release van deze single ging de uit Enschede afkomstige zanger de samenwerking aan met het label Hit It! Music en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Samen met topproducer Jeroen Dirksen (bekend van zijn werk met o.a. Thomas Berge, Mulder & Mulder en Frans Bauer) werd er in de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe sound.

 

Het resultaat is een frisse en opzwepende, dansbare plaat waarmee Maico klaar is voor de zomer van 2015. Maico heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd en beschikt over een drukke agenda met optredens door heel het land en hij heeft een trouwe schare (vooral vrouwelijke) fans.
Uiteraard is de bijbehorende videoclip van “Jij Bent Mijn Nummer 1” volop te bewonderen op de clip kanalen. (www.zangermaico.nl / www.hititmusic.nl)