‘Languit op het strand’ vrolijke nieuwe single Evert Wolters

 

evert wolters - languit op het strandZanger Evert Wolters zijn nieuwe single ‘Languit op het strand’ past goed bij zijn persoonlijkheid. “Ik ben zelf ook altijd vrolijk en dit is een vrolijk nummer.” Wolters staat inmiddels bekend om zijn vrolijke en uptempo nummers. Dit nummer past precies in het straatje van de Emmenaar. De single lijkt qua idee op zijn eerdere single ‘Hey hey Helena’ en beide zijn geschreven door Martin Sterken en Evert zelf. Het gaat over vakantie aan het strand, maar wel in Nederland.

Tekstueel gaat het niet over buitenlandse vakanties met Griekse bouzouki, maar de bouzouki komt wel terug in de muziek. ‘Languit op het strand’ is de voorloper van Evert Wolters zijn eerste album. Op het album komen verschillende kanten van de zanger aan het licht. Naast vrolijke nummers is er ook ruimte voor onder andere een ballad. Uiteraard komen er ook eerdere hits, zoals Ik ben nog steeds op jou verliefd, Vannacht en Hey hey Helena op te staan.