KARIN WELSING – WANT ALS ‘S NACHTS…… 

karin wilsing want alsHet is alweer sinds eind 2013 geleden dat Karin Welsing een nieuwe single uitbracht. De reden hiervoor was dat er na het uitbrengen van haar éérste CD album “Zoals ik ben” , in Juni 2013 , een  hectische periode voor haar volgde. Het album , dat op 15 Juni 2013 in de mega top 100 van de Dutch Charts op 17 binnenkwam, ruim 9 weken in deze lijst gestaan. In Oktober van dat jaar is nog de single “Ik wil geen leugens van jou” uitgekomen, waar ze heel veel airplay mee behaalde.

 

Nu 2015 is Karin Welsing weer 100 % gemotiveerd en gereed  om er opnieuw volop tegen aan te gaan! En….in samenwerking met Martin Sterken heeft ze een dijk van ’n nieuw liedje opgenomen.

“Want als ’s nachts….” is typisch een lied dat binnen de kortste keren door iedereen meegezongen gaat worden, een “smartlap” zoals er nog weinige worden uitgebracht. Karin Welsing gaat opnieuw bewijzen met dit nummer dat ze een van de weinige zangeressen is die het “volkse” repertoire ,met gevoel, en  recht vanuit haar hart kan vertolken !