Kaartverkoop Kensington en Typhoon Hengevelde gaat hard.

 

hengevelde 2015De voorverkoop voor Typhoon, Kensington en de Memphis Maniacs in Hengevelde gaat als een speer. Aanstaande zaterdagavond 13 juni treden zij op tijdens het eerste weekend van de zomerfeesten in het dorp. “Dat het zo snel zou gaan met de kaarten hadden we zelf ook niet durven dromen”, zegt Kasper Put van de organisatie. “Onze tent is al iets groter dan vooraf gepland, en dat is volgens mij maar goed ook.”

Afgelopen jaar sleepte zowel Kensington als Typhoon een 3fm Award en andere popprijzen in de wacht. Deze zomer spelen ze op alle grote festivals in Nederland. “Ze zijn op dit moment echt toonaangevend in de Nederlandse popmuziek”, zegt Put. “We zijn dan ook enorm trots dat we zo’n programma kunnen aanbieden, en dat voor maar een tientje entree. We hopen maar dat we niemand teleur hoeven te stellen.”
Twee weekenden feest

De twee Hengeveldse feestweekenden worden aanstaande vrijdag afgetrapt met het Bedrijvenuurtje. Op zondag is er autorodeo en rockmuziek van AC/DC tijden Cross & Rock. Tijdens het tweede weekend staan op zaterdag onder andere Jett Rebel, Mr. Polska en The Partysquad op het programma. Op de zondag 21 juni is er straattheater, muziek en kindervermaak en worden de feesten in de tent afgesloten met de Coronas en Gerard Ekdom.

Kaarten zijn in de voorverkoop voor slechts € 10,- verkrijgbaar (dagkassa € 12,50) en zijn te bestellen via www.hengevelde.nl