Joey Hartkamp knalt de zomer in met zijn nieuwe single ‘Hoor Je M’n Hart’

In september 2013 debuteerde Joey Hartkamp met zijn eerste single ‘Geen Nacht Meer Zonder Jou’. De single bereikte een hoge positie in de diverse Vaderlandse Hitlijsten en kreeg een fantastisch vervolg met de singles ‘Ik Wil Je’ en ‘Jij’. Extra opmerkelijk was de laatste single, waarbij de opbrengsten, met tevens diverse opgezette acties en een Golf Charity Event, ten goede zijn gekomen aan het KWF Kankerbestrijding. Met trots kon er uiteindelijk door Joey op 8 mei een cheque overhandigt worden van maar liefst €15.000,-.

Ondertussen werd er in de studio keihard gewerkt aan de nieuwe single van Joey, met als uitgangspunt een toegankelijke aanstekelijke melodie, in een eigentijds catchy gearrangeerd jasje, dat zowel omarmt kan worden door de liefhebbers van de Volkse Muziek alsmede ook The Kids…..kortom Volkspop. Dit laatste is meer dan gelukt.

Met de Zomer van 2015 voor de deur, is dit een absolute kanshebber voor de Zomerhit van 2015. Een mooie opbouw in de carrière van Joey Hartkamp, die zijn plekje al meer dan aan het veroveren is op alle podia en evenementen in Nederland. Deze single zal er zeker toe bijdragen, dat wij nog veel meer van hem zullen gaan horen en zien. ‘Hoor je m’n Hart’ van Joey Hartkamp gaat in de week van 8 juni in release, nadat hij op 7 juni tijdens een uitverkochte Release Party met 800 fans, is gepresenteerd.

iTunes: http://bit.ly/JoeyHartkampHJMH_iTunes
Spotify: http://bit.ly/JoeyHartkampHJMH_Spotify
Deezer: http://bit.ly/JoeyHartkampHJMH_Deezer