“JIJ BENT DE ZON IN M’N LEVEN” NIEUWE SINGLE VOOR KEVIN HEIMAN

kevin hei abc“Jij Bent De Zon In M’n Leven” is de nieuwe single van Limburgse zanger Kevin Heiman, welke geproduceerd is door Harold Verwoert. Kevin timmert al enkele jaren aan de weg en met zijn single “Ik Laat Je Nooit Meer Gaan” werd hij de winnaar van de RadioNL Café Trofee en was hij meer en meer te zien in heel Nederland. Inmiddels is Kevin op professioneel niveau bezig met zijn zangcarrière en krijgt hij zangcoaching van Harold Verwoert . 

Met zijn meest recente singles “Geen Grotere Liefde’, geproduceerd door Frank van Etten, en “Dansen In De Zon”, geproduceerd door Harold Verwoert, is Kevin een graag geziene gast in het land.
Van jongs af aan heeft Kevin Heiman een passie voor muziek en zingen. Zo nam hij al op 13 jarige leeftijd deel aan zijn eerste regionale talentenjacht, wat hem veel media aandacht opleverde en een eerste single. Na een tweetal Limburgstalige singles stapte Kevin over op Nederlandstalige liedjes. Dit bleek geen onverstandige beslissing aangezien zijn singles “Mama, Jij Bent Mijn Nummer 1” en “Pak Jij Je Koffers Maar” landelijke aandacht kregen.
In 2015 gaat Kevin een samenwerking aan met platenmaatschappij ABC Entertainment en zal hij definitieve stappen zetten in zijn carrière. Met tekstschrijver, componist, producer Harold Verwoert en promotor Casper Janssen is het team rondom de jonge zanger uit het Limburgse Tegelen compleet. De single “Jij Bent De Zon In M’n Leven” is het eerste wapenfeit.