Jantje Mulder presenteert nieuwe single

Aan een aantal spannende weken komt nu een eind of zal er juist nu een spannende tijd aanbreken. Wij denken het laatste. Als je in Leeuwarden de naam Jantje Mulder roept weten velen dat je het hebt over de in de Friese hoofdstad razend populaire zangeres. Diverse feesten weet ze op te leuken  met een spetterend optreden. Diverse duetjes heeft ze gezongen en zijn terug te vinden op You Tube. Nog nooit is ze naar de studio gegaan om een eigen nummer op te nemen.

 

In het voorjaar van 2015 trok ze naar de GMP studio in Enschede om daar haar single op te nemen voor haar geschreven door Gert Heupink/Henny Thijssen.”Moet ik jou zomaar vergeten”is de titel van haar single . En nu is het zover dat ze het nummer gaat delen met de rest van Nederland en Vlaanderen. Kortom de single wordt vrijgegeven voor de verkoop – de streaming – download en promotie en natuurlijk de reacties. Wij zijn ervan overtuigd dat die reacties louter positief zullen zijn want het is een geweldig nummer geworden waarvan op 7 juni (vanaf 16.00 uur)  de presentatie zal zijn in het altijd gezellige Cafe ’t Wap in Leeuwarden in het bijzijn van vele collega’s en natuurlijk haar fans. Jantje Mulder een naam die je niet zomaar zal vergeten na het horen van dit nummer.