JAN KOEVOET STEUNT MET NIEUWE SINGLE GOED DOEL

Met zijn nieuwe single “Jij Bent Het Helemaal” vraagt Jan Koevoet aandacht voor de 3 jarige Pepijn Nieuwlaat ui Roosendaal  die Neuroblastoom kinderkanker heeft. De naar hem  vernoemde Stichting Stoere Pepijn zamelt geld in voor een loodzware immunotherapie behandeling van de peuter in  Amerika. Als Pepijn deze behandeling doorstaat, nemen zijn overlevingskansen met 25% toe.

(meer informatie op: www.stoerepepijn.nl)

Het liedje “Jij bent het helemaal” is een feestelijke en gezellige meezinger, door de zanger zelf geschreven  en gearrangeerd in de studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur.
De CD Presentatie van de nieuwe single, waarvan de opbrengst geheel ten bate komt van de Stichting Stoere Pepijn,  vindt plaats op zaterdag 13 juni 2015 in Eetcafé de Raatskelder in Roosendaal (meer informatie op: www.jankoevoet.nl)