Jan en Monique Smit komen met ‘2 kleine kleutertjes’ Dvd & Puzzelboek

Jan en Monique Smit introduceren vandaag het ‘2 kleine kleutertjes’  Dvd & Puzzelboek. Deze dvd is niet alleen een kroon op het succes uit de ‘2 kleine kleutertjes’ serie maar ook een uniek en vernieuwend product. Nog nooit eerder kwam er een Dvd & Puzzel combinatie uit. De dvd bestaat uit filmpjes van de ‘2 kleine kleutertjes’ liedjes zodat de kinderen (2 t/m 5 jaar) ook visueel kunnen genieten van dit unieke project.

Daarnaast bevat het boekje 4 puzzels waarmee de kinderen spelenderwijs de 4 seizoenen kunnen leren kennen. De moeilijkheidsgraad wordt per seizoen opgebouwd.

Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om een speciaal project op te starten voor de allerkleinsten onder ons: kinderen in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar. Het is inmiddels uitgegroeid tot een uniek project, bestaande uit buitengewoon fraaie tekenfilmpjes met liedjes, een boek, een CD en een theatervoorstelling en nu dus ook een dvd&puzzel. Het boek en de cd zijn beiden met platina bekroond. Buiten de kwaliteit van de producten, roemt men de educatieve kant ervan. Alle liedjes zijn gezongen door Monique Smit. De succesvolle ‘2 kleine kleutertjes’ serie zal ondersteund worden door de huidige theatertour die in oktober zal worden voortgezet. Voor data zie de tabel hieronder.

Zaterdag 3-okt WEERT

Zondag 4-okt ALMERE

Zondag 11okt VENLO

Zondag 18 okt BARENDRECHT

Zondag 25 okt  WAALWIJK

Woensdag  28okt GOES

Zondag 1-nov VENRAY

Woensdag 1-nov  BAARN

Zondag 8-nov  BERGEN OP ZOOM

Zaterdag 14-nov  GRONINGEN

Zondag 15-nov ALMELO

Zondag 22-nov  ZWOLLE

Zondag 20-dec  EINDHOVEN

Zondag 20-dec EINDHOVEN

Woensdag 23-dec LELYSTAD

Dinsdag 29-dec VEENENDAAL

Woensdag 30-dec  HARDERWIJK

Zaterdag 2-jan  ROTTERDAM

Zondag 3-jan  STEENWIJK

Zondag 17-jan OOSTERHOUT

Zondag 24-jan SCHIEDAM

Zaterdag 20-feb  FRANEKER

Zondag 21-feb  DOETINCHEM

Zondag 28-feb  HAARLEM