Ilse DeLange wel coach bij The Voice Kids

In het tv-talentenjacht programma The Voice Kids,  zal komend seizoen ook Ilse DeLange plaatsnemen in de draaiende stoelen, dit maakte RTL vandaag bekend. Naast Ilse DeLange had ook Trijntje Oosterhuis al bekend gemaakt, dat ze geen nieuw seizoen meer zouden maken van de volwassen Voice Of Holland. Hierin zijn Miss Montreal en Anouk de nieuwe coaches. In de Voice Kids verdwijnen komend seizoen Nick & Simon en Angela Groothuizen.

Nu zijn bij The Voice Kids Ali B, Marco Borsato en Ilse DeLange de coaches die de kinderen  zullen begeleiden in hun strijd naar de overwinning. Of het bij 3 coaches blijft is nog niet zeker. Voor het nieuwe seizoen hebben zich inmiddels al duizenden kinderen aangemeld en zijn de voorbereidingen al in volle gang.  The Voice Kids is begin 2016 te zien op de televisie.