Hengevelde maakt zich op voor het tweede weekend

hengevelde 2015Na een meer dan geslaagd eerste zomerfeestweekend bereidt Hengevelde zich alweer voor op het tweede weekend feest. Op het zomerfeestterrein aan de Goorsestraat wordt de kermis opgebouwd en wordt door de vele vrijwilligers de laatste hand gelegd aan de aankleding van de verschillende podia. Na een uitverkochte tent met Typhoon en Kensington heeft Hengevelde dit weekend met onder anderen Jett Rebel en Mr. Polska weer een aantal topartiesten staan.

Vrijdagavond is er muziek van The Pianohouse tijdens de Hengeveldse Avond. Op zaterdagmiddag is er een kinderprogramma en later de Hengeveldse strijd Groen Tegen Geel. Hierbij strijdt het groene dorpsdeel tegen de gele kant in een spannende en grappige spelshow.
Jett Rebel en Mr. Polska
Op de Zaterdagavond is er veel diversiteit met acts als Mr. Polska en The Partysquad op het buitenpodium en Jett Rebel in de tent. “Jett Rebel is een aanrader voor muziekliefhebbers”, vertelt Kasper Put van de organisatie. “Niet voor niets won hij de 3fm Award voor beste live-artiest.” Daarnaast spelen in de tent de bands The Bad News en het Belgische Cookies & Cream. De kleinere sfeerpodia Het Kampvuur, De Discobal en Balkan Beach zijn er wegens succes ook dit jaar weer.
Straattheater en muziek
De zondagmiddag is met straattheater, muziek en een kindershow van Buurman & Buurman een uitje voor het hele gezin. De Hengeveldse band Dokter Watjes treedt op het buitenpodium op en hier speelt later ook Pater Moeskroen. Zij zijn bekend van hits als Laat Maar Waaien en Roodkapje. ’s Avonds in de tent is er 3fm dj Gerard Ekdom en er wordt afgesloten met de Coronas.

Het volledige programma is te vinden op www.hengevelde.nl