HAZES PRODUCER HELPT TYGO NENDELS AAN NIEUWE SINGLE

Tygo_Cover_72dpi“Alle Vrouwen” is de titel van de nieuwe single van de uit Best afkomstige volkszanger Tygo Nendels. Tygo beschikt over een geweldig en uniek stemgeluid met een échte ouderwetse “snik in de stem”. Hij verwierf eerder naamsbekendheid met singles als “Omdat Ik Van Je Hou”, “Geen Wonder Dat Ik Ween”, “Bianca Rosa” en “Dromen Doe Ik Alleen Van Jou”.
Toen Tygo onlangs een optreden verzorgde in het Brabantse dorp Oirschot zat daar nietsvermoedend de legendarische producer John van de Ven in de zaal. John is bekend als producer/arrangeur van vele hits van o.a. André Hazes, Corry Konings, Frans Bauer, Anny Schilder, Vader Abraham, Jack Jersey, Frank & Mirella, de Deurzakkers, Ronnie Tober e.v.a. John raakte enorm onder de indruk van het unieke stemgeluid van Tygo en liep na afloop naar hem toe en stelde voor om een lied voor Tygo te schrijven. Voor Tygo kwam dit als een geschenk uit de hemel, omdat hij net zoekende was naar nieuw repertoire en een nieuw team om hem heen. John schreef het liedje “Alle Vrouwen” speciaal voor Tygo en met Hit It! Music als platenlabel en boekingskantoor D.E.A. produkties werd het team compleet gemaakt.
“Alle Vrouwen” werd onder vakkundige productionele leiding van John van de Ven en Hans Aalbers opgenomen en hiermee is een potentiële hitsingle geboren; een vleugje tango, welke in de refreinen ontaardt tot een ware kroegenkneiter waarmee de polonaise ingezet kan worden. Het kan dan ook niet anders zijn dat binnenkort heel Nederland luidkeels meezingt op de klanken van Tygo Nendels’ “Alle Vrouwen”; een klassieker in spé!
Afgelopen zondag 28 juni werd “Alle Vrouwen” van Tygo Nendels op feestelijke wijze gepresenteerd in het Hof van Brabant in Eindhoven met gastoptredens van o.a. Tommy van den Hurk, Johan Linssen, Danny Canters, Dennis Jones, Elz Bakker, Frank Smeekens e.v.a.
De videoclip van “Alle Vrouwen” zal in de komende periode volop op de clipkanalen te zien zijn, en Tygo Nendels veel in de belangstelling staan.