Groots met een zachte G ‘De Jubileumeditie’

guus meeuwis groots extra 19e 150Het eerste weekend van 10 jaar Groots zit erop! En het was waanzinnig. Guus Meeuwis heeft er geen andere woorden voor. Guus; “Dank dank dank aan iedereen die er was! Elk concert heb ik wel een paar keer met een brok in m’n keel gestaan bij het besef dat jullie al 10 jaar naar Eindhoven komen om dit feest met ons te vieren. Het is heel simpel; zonder jullie had Groots niks voorgesteld.

Alles wat we voor deze jubileumeditie bedacht hadden pakte nog beter uit dan ik had durven hopen; de opkomst op de middenstip, de confetti knop (!!) op het podium, de catwalk die het stadion rond gaat. En niet te vergeten de liedjes die een nieuw jasje kregen van DJ D-Wayne en New Cool Collective, het duet met Kenny en de jonge honden die we het podium op stuurden in de vorm van Miss Montreal, Di-Rect en Chef’Special. Ik heb écht genoten van hun optredens! Ze zijn zó goed. Deze eerste drie concerten hebben een uitroepteken gezet achter de keuze om volgend jaar door te gaan. Groots wordt ieder jaar Grootser! Maar eerst; op naar komend weekend, want we mogen nog 2 keer!
Groots live bij RTL4

20 juni zendt RTL4 het concert van Guus Meeuwis LIVE uit! Dus heb jij geen kaartje kunnen bemachtigen óf kan je er gewoon geen genoeg van krijgen? Stem dan aanstaande zaterdag om 20.00 uur af op RTL4. We beginnen de avond met een special van RTL Boulevard die in het teken staat van Guus, en schakelen daarna meteen door naar het Philips Stadion zodat je thuis vanaf de bank live kan meegenieten van Guus zijn Groots met een zachte G concert.

Kaarten Groots met een zachte G 2016 nu verkrijgbaar

Kaarten voor Groots met een zachte G op 10, 11 en 12 juni 2016 zijn nu verkrijgbaar via Ticketmaster. Let op; uitsluitend bij Ticketmaster ben je verzekerd van geldige kaarten en betaal je niet teveel.