Glenn de Koning – Het is tijd

GlenndeKoningHetistijdWebsiteHet thema ‘de liefde’ spreekt de uit Zaandam afkomstige Glenn de Koning erg aan. Dat was het geval bij z’n vorige single “Puur en onderscheidend” en ook bij de opvolger “Het is tijd”, welke op 23 juni officieel werd gepresenteerd in z’n eigen café “Glenn de Koning”, Damkade 2 te Zaandam.

“Het moraal van het nummer is dat we een keer voor elkaar moeten kiezen en dat je niet alleen je eigen gang moet gaan…. kies voor geluk”, vertelt Glenn. Het idee voor de single is afkomstig van muziekproducent Ger Oerlemans. “Hij had het nummer ooit een keer geschreven en geproduceerd, maar vervolgens is er niets mee gedaan. Omdat het lied prima bij me past heb ik besloten om het op te nemen”.

“Ger Oerlemans en z’n broer hebben er een prachtige clip bij gemaakt waarin ikzelf niet de hoofdrol speel. Uiteraard zie je mij ook wel in beeld, maar het verhaal wordt gespeeld door Mike Koot en Mariska Dannenberg. Ik ben zeer tevreden over het resultaat”, laat de Koning weten.

De singlepresentatie op 23 juni zag er toch anders uit dan de gebruikelijke feestjes waar tal van collega artiesten optreden. “Deze avond was alleen toegankelijk voor de pers en collega artiesten. Omdat ik het deze keer belangrijk vind dat er alleen aandacht geschonken wordt aan “Het is tijd”, heb ik gekozen voor deze manier van presentatie. Op 23 juni kwam de single officieel uit”, aldus Glenn. (Ultimatedisk, Persbericht met dank aan RADIONL redactie)