Gerry Holland houdt niet van roddels

Gerry Holland - Ik wil 't niet weten‘Ik wil ‘t niet weten’ is de nieuwe single van Gerry Holland. Deze volkszanger is altijd een vrolijke verschijning en heeft een hekel aan geroddel. Van al die roddels wil hij daarom niets weten. Het is een vrolijk nummer en de tekst geeft al aan dat de 45-jarige zanger zich niet laat kisten door roddels. Als vrolijke jongen heeft Gerry daar geen behoefte aan en laat het lekker langs zich heen gaan.

 

De nieuwe single sluit goed aan bij één van zijn vorige singles, ‘Ik voel me prima’. Hetzelfde meezing-effect van ‘Ik voel me prima’ hoor je terug in de nieuwe single. Dat de singles wel wat van elkaar weg hebben, komt uiteraard ook doordat er dezelfde tekst- en muziekschrijvers achter zitten. Met het vaste team, bestaande uit Gerry Holland, Norus Padidar en Emile Hartkamp, weten ze altijd weer vernieuwende nummers te creëren, die Holland passen als een ouwe jas.

 

Elke keer is het dan ook weer feest, zodra het team weer compleet is in de studio in Arnhem. De lol die ze tijdens het maken van een single hebben is enorm. “Sowieso worden we al blij van muziek, maar we werden helemaal vrolijk om bij dit liedje op z’n Amsterdams te gaan praten.”, grapt Gerry als rasechte Amsterdammer.  De vrolijke zanger probeert wel altijd het accent wat te minderen voor een single, hij heeft tenslotte fans door heel Nederland en België.