Festival van het Levenslied

Dit jaar viert het Festival van het Levenslied haar 25-jarig jubileum! Dat het wederom een groot feest gaat worden is zeker! De presentatie wordt gedaan door Clemens van Bracht en Rogier van Oosterhout. De muzikale begeleiding is van de Marcel Fisser Band. Op zaterdag 6 en zondag 7 juni komen er diverse artiesten optreden in Tilburg ;

Django Wagner, Corry Konings, Henk Bernard, Rudy de Wit, Wesley Klein, Stef Ekkel, Karin Bloemen, René Schuurmans, Wolter Kroes, Roy Donders, Colinda, Marianne Weber, Ben Cramer en Peter Beense. Op zondag zal zelfs een mega concert gegeven worden als ode aan Hazes, met daarin Danny de Munk, Xander de Buisonjé, André Hazes Jr. en Roxeanne Hazes.

zaterdag 6 juni 19.30 – 01:00
zondag 7 juni 13:00 – 21:00
Alles zal plaatsvinden op; Piusplein / Paleisring

Gratis toegang

Info; http://www.festivalvanhetlevenslied.nl/