Feestzanger René zorgt voor zomerse sferen

René - Zomerse sferenMet zijn nieuwe single ‘Zomerse sferen’ weet Feestzanger René de zomer bij iedereen in huis te brengen. Hij en John Lukassen hebben het Nederlandse zomergevoel geprobeerd te combineren met exotische en tropische klanken. “De single is geschikt voor jong en oud, om op te dansen en te loungen”, aldus de feestzanger.

‘Zomerse sferen’ is inmiddels de 9e single voor Feestzanger René. Alle singles worden gemaakt in samenwerking met John Lukassen en René. v Rooij. Lukassen tekent ook weer voor deze productie en heeft samen met de geinige zanger de tekst geschreven. Naar eigen zeggen is de nieuwe single met zomers gevoel en met die passie ingezongen.

De bijbehorende clip is opgenomen in Heino, bij de parel van Salland. Vroeger kwam hij daar bijna elk weekend en elke vakantie in hun zomerhuisje. Voor de videobeelden heeft hij bekende plekjes van toen opgezocht mede omdat de liefde voor muziek in Heino is ontstaan.

René heeft bij alle 9 singles een clip gemaakt en dus ook bij zijn debuutsingle. Die single gaat over zijn eigen bedrijf. De single ‘De geinige glazenwasser’ is tot stand gekomen doordat de zanger regelmatig naar geheime zenders luisterde en werd geïnspireerd door de muziek.

Feestzanger René is en blijft een opvallende act en zal met zijn nieuwe single opnieuw laten zien wat hij in zijn mars heeft.