Eerste datums Toppers 2016 bekend

Terwijl de ‘Crazy Summer’ Toppers nog maar net voorbij is, zijn de eerste datums van 2016 inmiddels bekend. Deze zijn op 27 en 28 mei en kaarten hiervoor zijn inmiddels al te bestellen. Het wordt de elfde editie van het populaire muziekspektakel van Gerard, Rene en Jeroen. Ieder jaar weer zijn alle concerten die er worden gegeven compleet uitverkocht. Vaak worden er eerst 2 evenementen aangekondigd en wanneer deze uitverkocht zijn komt er ook nog een derde concert.

 

Het thema van 2016 houden ze nog even geheim.

Toppers Geschiedenis
De concerten van de Toppers zijn terugkerende evenementen en ook in 2016 zullen de Toppers de Amsterdam Arena weer op zijn kop zetten. In 2014 waren er verschillende gastartiesten, waaronder de 3J’s en Najib Amhali. Welke gastartiesten zullen er bij de Toppers 2016 zijn? Dat is op dit moment nog niet bekend maar u kan al wel u kaarten bestellen voor 2016! Wacht niet te lang wat de shows zijn elk jaar weer populair!
Toppers in Concert Amsterdam Arena
Dit fantastische trio bestaand uit Jeroen van der Boom, René Froger en Gerard Joling is één van de populairste muziekacts van Nederland. Gordon heeft De Toppers inmiddels verlaten, maar met “guest stars” als Paul de Leeuw en Glennis Grace belooft Toppers in Concert 2016 weer een ouderwets muziekspektakel te worden. Zie de Toppers in Concert live in de Amsterdam Arena en bestel hier uw ticket voor De Toppers! Geer, René en Jeroen staan al te trappelen om hun X-Factor te tonen! Met verrassende gastoptredens, originele Medleys en natuurlijk klassiekers uit binnen en buitenland zullen De Toppers het land wederom op z’n kop zetten! Laat dit feest van herkenning niet aan u voorbij gaan en reserveer uw plaatsje vooraan bij de Toppers in Concert 2016 nu op Onlineticketshop!

http://www.onlineticketshop.nl/toppers-in-concert-kaarten