Duet Mick Harren met Celesta

Mick Harren & Celesta - CD hoes Net als jij 2“Net als jij” zo luidt de titel van de nieuwste single die het resultaat is van de verrassende muzikale samenwerking tussen Mick Harren en Celesta. Twee rasartiesten die ieder een moeilijke en verdrietige periode in hun leven meemaakten en dit hebben afgesloten met als resultaat deze unieke single. Beide artiesten weten waar ze over praten ieder vanuit hun eigen ervaring.

https://www.youtube.com/watch?v=P4yE8W4GNmA&feature=youtu.be

 

Celesta’s leven begon als een sprookje. Ze was getrouwd met de helaas te vroeg overleden componist Robert Strating, bekend van de tune van TROS Medisch Centrum West. In 2011 verloor hij een ongelijke strijd.  Dit vak bestaat uit een klein wereldje, als artiest kom je elkaar vaak op allerlei plaatsen tegen. Na een optreden in het land raakte Celesta in gesprek met Mick Harren.
Mick Harren is een zanger die al vele jaren met succes aan de weg timmert. Zo trad hij o.a. in 2002 op tijdens het huwelijksfeest van (toen nog) Prins Willem Alexander en Maxima, bereikte hij een jaar later de halve finales van het TV programma Bloed Zweet en Tranen en scoorde hij in 2007 een top 10 hit met het nummer Sweet Caroline. Vrij recent was hij nog uiterst succesvol met zijn project “Mick Harren zingt Willy Alberti”, waarmee de volkszanger een prachtig eerbetoon bracht aan het Jordanese boegbeeld van weleer door diens grootste hits vanuit een zuiver gevoel in een nieuw jasje te steken.
Celesta: “Mick is een ras Jordanees met het hart op de juiste plaats en ook hij had juist een hele zware periode vol verdriet en pijn achter zich gelaten, en net als bij mij merkte ik dat de scherpste randjes er weliswaar vanaf waren maar dat de pijn nog steeds op de achtergrond sluimerde…
Dit schepte een band tussen ons . En toen na enige tijd mijn management (Toos Risakotta) het idee opperde om het nummer Aprés Toi van Vicky Leandros te laten bewerken met als titel Net als Jij door ons samen te laten opnemen en als CD single uit te brengen waren we beiden meteen enthousiast…”
Wat een prachtige symboliek voor ons beiden om met dit nummer een inktzwarte periode in ons leven uit te bannen en een nieuwe start te kunnen maken……
“Het leven gaat verder maar het verdriet heeft ons allebei sterker gemaakt en uiteindelijk muzikaal bij elkaar gebracht”
Ned. tekst Mathieu van Winsen.
Studio en productie: Geerling media Valkenburg.
Label: GeMe Records.
Management: Toos Risakotta.
Videoclip Kaska Producties.
RTV Promotie Nel van Olm 0622949762