Droom van Bart & Alex lijkt uit te komen: debuutsingle ‘Vriendschap’ nu in de iTunes Top10!

bart en alexGisteravond, in de nacht van donderdag op vrijdag, is de debuutsingle “Vriendschap” van twee sympathieke en oer-Nijmeegse muzikanten, Bart & Alex, precies om klokslag twaalf uur gepresenteerd in de Fuik te Nijmegen! De debuutsingle werd overhandigd door Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies.

bart en alex persHij gaf tevens het startschot voor de grote Bart&Alex actiedag die vandaag op vrijdag 26 juni zal plaatsvinden, waarin iedereen die dat kan, vanaf 00.00 uur zo vaak en veel mogelijk de nieuwe single gaat downloaden, zodat ze kans maken om in de iTunes top 3 van die dag te komen.
(Op dit moment staat de single al op #9 in de iTunes Top 10!)

Bart&Alex zijn twee sympathieke Nijmeegse muzikanten die met hun akoestische setting iedere tent op de kop zetten. Bart zingt en bespeelt de gitaar, Alex slaat op de cajón, de tamboerijn, de koe-bel en op alles wat er verder aan zijn neus voorbijkomt. Ze lachen vriendelijk en grappend vanaf de bühne hitsen ze het publiek op om nog harder mee te zingen en nog meer uit z’n plaat te gaan. En dat lukt!
Al hun hele leven zijn ze bevriend en al jaren treden ze samen op in feesttenten, op festivals, bij studentendisputen en menig bruidspaar is al toegezongen op de mooiste dag van hun leven.
Vanuit die levenslange vriendschap ontstond hun gelijknamige eerste single, die op een prachtige pakkende manier bezingt hoe dat zit. ‘Het wordt alsmaar later, we gaan voor de kater. Er zit nog genoeg in het vat’.
Het nummer is live opgenomen in de Fuik in Nijmegen, waar ze menig biertje en dito meisje verslonden.