‘DOE MIJ DE LIEFDE’ – Nieuwe single JEFFREY SCHENK

Na het succesvolle duet ‘RAAK ME AAN’ samen met actrice en zangeres Esmée van Kampen is Jeffrey Schenk terug met een knaller van een zomerplaat. Het nummer is geproduceerd, geschreven en gecomponeerd door Jeffrey’s vaste producers Eric van Tijn en Jochem Fluitsma, beter bekend als Fluitsma & Van Tijn.

Het liedje is speciaal gemaakt om het zomerse gevoel op te wekken en is een knaller voor in de kroegen en de feesttenten. Vele DJ’s hebben de single inmiddels in hun bezit en wordt inmiddels al op veel plekken gedraaid. De gehele zomer staat in het teken van promotie voor de single en vele optredens op de bekende festivals, zoals o.a. Dutch Valley.

Na de zomer geeft Jeffrey samen met Esmee van Kampen 5 exclusieve theatershows, getiteld ‘Mooie Liedjes 2′ in Zaandam, Hoofddorp, Vught, Wageningen en Vlaardingen. Compleet met live-band geven de twee een eigen ‘Two-man’ show met leuke anekdotes uit het artiestenvak en de allermooiste liedjes en duetten.

 

 

Info en boekingen: www.jeffreyschenk.nl
Label: Soundwise

RTV promotie Nel van Olm 0622949762