Denny Braaf heeft met nieuwe single “Wil Dat Je Gaat” zijn sound gevonden.

denny braaf wil dat je gaat voorzijde hoesHet is even stil geweest rondom Denny Braaf. De laatste maanden heeft hij hard gewerkt aan zijn nieuwe single “Wil Dat Je Gaat”.  Het is een heerlijk nummer geworden met een sound waar ik me helemaal in kan vinden. Ik was op zoek naar mijn sound en Wesly Bronkhorst en Raymond de Bruijn hebben precies begrepen wat ik daar mee bedoelde.

De single is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis in Etten – Leur.
Denny Braaf (1973), geboren als Dennis Werner Braaf, is een zanger en entertainer met een warme stem en een uitstraling die menig vrouw het hart sneller doet slaan. Bij het programma ‘Bloed, zweet en tranen’ op SBS6 werden zijn zangkwaliteiten en uitstraling echt ontdekt. Denny wordt na elke performance bedolven onder lovende kritieken. Met vol enthousiasme van Denny lijkt nu de weg naar succes ingeslagen. Het repertoire van Denny is zeer veelzijdig. Van o.a. Ricky Martin, Rene Froger, Prince en Tom Jones. Hij wil mensen raken en haalt er dan ook het meeste voldoening uit als mensen met tranen in hun ogen naar hem toekomen. Kortom een artiest met muzikale ‘roots’ in hart en nieren!