Debuutsingle voor Martin Sterken

Martin Sterken is al jaren bekend in de Nederlandstalige muziekwereld als producer en songwriter. Hij heeft daarnaast ook al heel wat podiumervaring, maar vanaf heden start zijn solocarrière. Vandaag komt zijn eerste single ‘Nu weet ik wat liefde is’ uit.  25 jaar lang stond Martin Sterken op podia. Eerst met de toenmalige band De Stemmingmakers en later als Duo Nationaal. Beiden waren erg succesvol, maar nu het Duo Nationaal project voor onbepaalde is stopgezet, is het tijd voor de solocarrière van de producer en nu dus ook zanger.

‘Nu weet ik wat liefde is’ is een gebalanceerde mix tussen schlager en volkspop. Bovendien is het een autobiografisch nummer dat aansluit bij Martin zijn smaak en gevoel. De tekst komt recht uit zijn hart en dat is terug te horen in de debuutsingle. Omdat het zo dicht bij hem staat, kan hij het als geen ander met zoveel gevoel brengen.