De Wannebiezz 10 jaar LIVE.

De Wannebiezz zitten midden in hun jubileumjaar; zij vieren dit jaar hun 10-jarig bestaan als muzikaal trio. Daarom staat dit feestjaar, nóg meer dan voorgaande jaren, bol van de bijzondere evenementen. Eén van de meest gedenkwaardige happenings is een GROOTS GRATIS toegankelijk jubileumconcert op vrijdagavond 12 juni aanstaande in Vlaardingen. Pal naast de beroemde Visbank, met nostalgische schepen op de achtergrond is de sfeervolle Vlaardingse haven het schilderachtige decor voor een spectaculair meezingfestijn.

 

Samen met hun muzikale vrienden, die zij liefkozend “de Patjepeeërs” noemen, spelen zij al hun muzikale hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar. Hier en daar zijn de arrangementen aangepast en in sommige gevallen zijn liedjes in een ‘nieuw jasje’ gestoken. Dat beloofd een uniek concert te worden die er voor zorgt dat Vlaardingen niet alleen weer bruist, maar ook ouderwets op haar grondvesten trilt.

Arie, Rocco, Gilles, Fred (drums), Peet (toetsen), Pat (bas) en Steef (gitaar) hebben er, zoals zij zelf zeggen, “ontiegelijk veel zin an” en bereiden zich zoals altijd goed voor op dit, nu al, memorabele optreden. De repetities zijn in volle gang en de meeste liedjes staan als een huis.

Op deze avond, die tevens de openingsavond van het VL.Loggerfestival is, zullen live video en audio opnames gemaakt worden die de basis vormen voor een exclusief “LIVE” album en DVD. Dit dubbel album zal in de loop van dit jaar worden uitgebracht. De organisatie rekent op zo’n 2.000 enthousiaste bezoekers op de Westhavenplaats die allemaal het 2e lustrum van de Wannebiezz komen meevieren met een live-registratie van “de Wannebiezz 10 jaar LIVE”. Het concert start om 21:00 en eindigt middernacht.